|
|
Právě je čtv črc 29, 2010 8:31 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
P!RaNha
rashCup admin
Registrován: pon pro 24, 2007 7:27 pm Příspěvky: 234 Bydliště: Solopysky
|
 Re: Admin team
my na nej ale nenadavame 

|
| stř bře 26, 2008 7:34 am |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
admini su uplne na prd. totalne zaujati a vobec neriesia to co by mali riesit a radsej zabanuju ludi, co ich upozornuju na niektore nedostatky, ako by mali tie nedostatky odstranovat...
|
| sob bře 14, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
KoSMeN
Blocker
|
DoG-SoLdIeR píše: admini su uplne na prd. totalne zaujati a vobec neriesia to co by mali riesit a radsej zabanuju ludi, co ich upozornuju na niektore nedostatky, ako by mali tie nedostatky odstranovat... Zapracuj na tom "upozorňování" a řekl bych, že nebude problém.
|
| sob bře 14, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
upozornoval som uz dost, a odkedy si ma pan _omg zamutoval na Steame, tak si myslim, ze uz mi to je zbytocne. Aj tak su tam uz len dvaja schopni admini a to Koolacc a Darth Vaderko. Inak je zaujimave, ze v admin time je asi polovicka ludi, co hraju v DeMise...
|
| sob bře 14, 2009 8:11 pm |
|
 |
|
KoSMeN
Blocker
|
DoG-SoLdIeR píše: upozornoval som uz dost, a odkedy si ma pan _omg zamutoval na Steame, tak si myslim, ze uz mi to je zbytocne. Aj tak su tam uz len dvaja schopni admini a to Koolacc a Darth Vaderko. Inak je zaujimave, ze v admin time je asi polovicka ludi, co hraju v DeMise... No já bych řekl že až na 2 všichni.Ale to je jedno.Ne vždy souhlasím s adminama ale být tu admin podle tvého gusta,asi by sis taky nezahrál.  .Brát to podle sebe,dal bych ban lidem co nedokáží do 5s nakoupit,dal bych ban lidem co jsou ještě po 20s na spawnu,pokud by mě někdo dal z tmavého kouta tak ban,jak bych někoho viděl že leze po žebříku s optikou do věže ban,haluzák co mě dá přes flash,ano ban,a máte tu výsledek,budu si hrát sám s dalšíma 2 lidma,kola budou trvat max 30s a stihneme jich za těch 20 minut asi 50.Dokonalé že?
|
| sob bře 14, 2009 8:31 pm |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
KoSMeN píše: DoG-SoLdIeR píše: upozornoval som uz dost, a odkedy si ma pan _omg zamutoval na Steame, tak si myslim, ze uz mi to je zbytocne. Aj tak su tam uz len dvaja schopni admini a to Koolacc a Darth Vaderko. Inak je zaujimave, ze v admin time je asi polovicka ludi, co hraju v DeMise... No já bych řekl že až na 2 všichni.Ale to je jedno.Ne vždy souhlasím s adminama ale být tu admin podle tvého gusta,asi by sis taky nezahrál.  .Brát to podle sebe,dal bych ban lidem co nedokáží do 5s nakoupit,dal bych ban lidem co jsou ještě po 20s na spawnu,pokud by mě někdo dal z tmavého kouta tak ban,jak bych někoho viděl že leze po žebříku s optikou do věže ban,haluzák co mě dá přes flash,ano ban,a máte tu výsledek,budu si hrát sám s dalšíma 2 lidma,kola budou trvat max 30s a stihneme jich za těch 20 minut asi 50.Dokonalé že? Skoro, no...
|
| sob bře 14, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
ranger
Blocker
|
Já tě nechápu. Nemáme tě rádi, meleš pičoviny, furt máš připomínky, teď dokonce bany, ale furt tady budeš oxidovat. Co se takhle sbalit třeba na tweety nebo jinej server a dělat společnost jim? Určitě by byli rádi a konec konců my taky.
|
| sob bře 14, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
KoSMeN
Blocker
|
On nemůže odejít!Má k nám pouto a k tomuto servru taky i když si to nepřizná
|
| sob bře 14, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
Ranger a ty sa preco stale ozivas? A Kosmen, mas tak trochu pravdu. Na RashMe sme chodili odzaciatku, lebo to bol jeden z mala serverov, kde hraju pravazne Cesi alebo Slovaci. A kedze potom zrusili Antik, tak uz ostal jedine RashMe. Na Tweety chodit nechcem, lebo to su totalne trapne servery a zvysne ceske alebo slovenske servery su fakt plne lam.
|
| ned bře 15, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
ranger
Blocker
|
Já se ozval poprvé ty lamko, ty tady odpovídáš na každou odpověd co tu kdo napíše, tak se trošku vzpamatuj 
|
| ned bře 15, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
O com to tocis chalanko? Na co tu ja odpovedam? Kde? Ukaz mi to pls. A mozno si sa tu na fore na moj koment ozval poprvykrat, ale vzdy ked som na serveri, tak trepes kraviny. Nechapem ta, myslis si, ze tym, ze sa niekomu budes pchat do riti, si ta budu viacej vazit, alebo co?
|
| ned bře 15, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
KoSMeN
Blocker
|
Však jo.Rashme je fajn už jen proto že za ty roky se tu tak všichni znaj a vycházej se sebou i když jeden po druhém v jednom kuse pořád střílíme a jsou chvíle kdy tě fakt naserou.Já začínal na RW1 a 2,pak Antik a nakocen Rashme ale rozhodně tu nehraju protože by "zbyl".Jinak co se týče adminů,_omg je bůh!  , Koolacek tu už moc není  , ten rapl v černé masce a trapným hlasem co se nechal svést temnou silou vesmíru taky ne(ale ten má myslím už svůj srv), K-men je v klidu a to prostě musím být objektivní i když mě v jednom kuse vyndává.Chew mě nasral!  a pokud máš něco proti Demis-admin teamu nezažil jsi na servru Mozga!Poslední týpek za T s lamou ve věži v kabulu-lup slap,podruhé-lup sly,potřetí-lup kick,pak se připojil 2 kola kempil dole ve tmě mezi regálama-lup ban! 
|
| ned bře 15, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
DoG-SoLdIeR
Teamkiller
|
No vidis, mozno taky admin by sa tu zisiel. A nie taki, co nechaju kempit lamky cele kolo a len sa to nadarmo zdrzuje, pripadne oni sami kempia...
|
| ned bře 15, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
ranger
Blocker
|
Heh, to máš smůlu, na serveru si te nevšímám, jen možná nedávno jsi tam zas cosi dělal, ale to už jsi nepamatuji. A co je vlastně tvůj cíl? Vyházet všechny adminy a abys zůstal jen ty nebo co? Pochybunu, že nějaký kempy napravíš. 
|
| ned bře 15, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
KoSMeN
Blocker
|
Ale tak třeba romualdo už dokonce poslední dobou bývá mezi prvníma třema ve předu  .Ale kempy jsou všude.Nehrál jsem ještě na publiku kde by mě nevyndala nějaká kempa
|
| ned bře 15, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
ranger
Blocker
|
Musíš se dívat za rohy a krabice, tam se tento druh zvaný kempy schovávají 
|
| ned bře 15, 2009 6:46 pm |