|
|
Právě je čtv zář 09, 2010 9:14 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Locki
Blocker
Registrován: úte led 01, 2008 9:11 pm Příspěvky: 102 Bydliště: Ostrava
|
 balance
zrobte s tim uz neco at to prehazuje krapet min, chvili jsme u ct pak t a furt dokola za jednu mapu prehidit 4-5 x je na me mooooc  a nejlepsi je jak rvu poladejte na becko a jsem u ct  to si ani nepokecame

Vsechny nove mapy a radary najdete zde: [url]locki.fi.cz/CSS[/url]
|
| čtv dub 03, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
mr.chew
Aimboter
Registrován: stř lis 28, 2007 6:28 pm Příspěvky: 257 Bydliště: Praha 5
|
 Re: balance
jj, souhlasim, ten balanc nic moc tedy. prehazuje lidi jako seno (ja dneska hral na D2 2x za t a 2x za ct) a podle mne vubec nebere do uvahy skore a pod
_________________ kazdy se jednou dostane na dosah me kuchny
|
| pát dub 04, 2008 1:00 am |
|
 |
|
_omg
ZelvaHacker
|
A ja zas musim odporovat chewe, balancer funguje jak ma, staci sledovat vysledne skore pri zmene mapy a naopak pri balanci bere v uvahu jen score resp hlavne skill, ma vlastni ranksystem sm_tbrank podle ktereho balancuje... Takze balancuje na dva zpusoby, jednak pri nevyrovnanem poctu lidi(kona na zacatku pristiho kola) nebo podle skore tymu pri rozdilu vetsim jak 4body, napr 4:0 apod. Druha vec je prehazovani lidi, j samozrejme ze to MUSI nekoho prehodit, od toho to je, takze bud budeme slychat ze hra je strasne nevyrovnana(jako v ty dobe kdyz tu dotycny balancer nebyl), sami vite ze skore tymu bejvalo klidne 9:1, 16:2 apod pri konci mapy, spousta lidi nadavala. Ted mapy konci se skore s rozdilem max 4body, tak bud si budeme hrat na cw kde samozrejme vysledky jako 16:2 patri nebo na public kde se snazime aby hra byla vyrovnana, a druha strana se 2-ma body si moc zabavy neuzije kdyz se k nam pripoji. Dle me zkusenym nebo starsim hracum prehozeni z tymu do tymu nemusi vubec vadit, kdyz si to prave vybalancovani tymu vyzaduje, neni jedno jestli vas prehodi admin nebo tb? Ja rozhodne jsem predtim hodne casto slychaval ve hre ze je tu admin ale s balanci tradicne nic neudela nebo ze hraje jen za silnejsi tymy apod. Ted nic takoveho neslycham, ale zase tu vy kteri jste "stari" znami na serveru brecite ze vas to prehazuje? btv. me to samorejme taky obcas prehodi, ale musim se zastat pluginu, me vzdy prehodil max. jednou a duvod je jednoduchy - nesmite se mu protivit, tzn, kdyz vas prehodi balancer t=>ct vy se dalsi kolo sami hodite zpet = balancer vas ZASE za par kol prehodi k ct.... a urcite me neprehazuje zase az tak casto, hraju tri mapy, prehodi me jednou. Alespon ma praxe z meho pohledu doted jak to bezi, balancer jako takovy ma samozrejme spoustu nastaveni, tak se daji veci jeste doladit, tomu se nebranim. Ale pokud se pripoji opravdu vice lidi proti, takovej problem to neni vypnout, ja zas tak na serveru nehravam, takze jsem to tak casto nemusel resit, ale prakticky se muselo balancovat rucne skoro kazdou hru, a urcite vite ze my lidi tak dobre pocitat neumime, takze nas balance vedl obcas k opacnemu overu a druhy tym zacal vyhravat...
tak co, balance nebo ne??? .... hawk
_________________ ...
|
| pát dub 04, 2008 12:58 pm |
|
 |
|
mr.chew
Aimboter
Registrován: stř lis 28, 2007 6:28 pm Příspěvky: 257 Bydliště: Praha 5
|
ja netvrdim, ze neni dobre, kdyz je to vyrovnany, ale spis mi de o tu frekvenci toho prehazovani. taky se stane, ze me to neswapne, ale pak se stane i to, ze me to zase swapne nekolikrat za kolo, viz vcera ten dustik. na ten command se podivam, protoze mi to prijde, ze kdyz t prohravaj 2:5 a jejich nej hrac je prehozen k ct, tak mi to prijde divne. ten balancer bere v uvahu jenom skil/rank v ramci te jedne session nebo celkovy skill/rank hrace podle psycha za delsi dobu?
_________________ kazdy se jednou dostane na dosah me kuchny
|
| pát dub 04, 2008 1:27 pm |
|
 |
|
Locki
Blocker
Registrován: úte led 01, 2008 9:11 pm Příspěvky: 102 Bydliště: Ostrava
|
a prdel je kdyz me to prehodi a mam m4 a jsem u t tak jsem zmaten jak lesni vcela no a no prehodilo me to vcera u mapy the dam facility 3 nejdriv jsem bylu CT pak me to hodilo k T pak CT pak T jako mazec ! treba takovy office byl nehratelny za Tecka protoze furt prohravaly ted je to balnece to je fakt si budu muset zvyknout a treba ted jsem dohral dust2 a balance blo asi tak ze to skoncilo 15:6 pro T

Vsechny nove mapy a radary najdete zde: [url]locki.fi.cz/CSS[/url]
|
| pát dub 04, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
_omg
ZelvaHacker
|
lepsi nez 16:1  ber to pozitivne, ne vsechno je dokonale, resp kdo u t skilloval mohl u ct byt looser... to envim chewe, session to neuchovava, jen 28dnu historii kazdeho hrace. kdyz to bude delat velke problemy dam to samozrejme pryc
_________________ ...
|
| pát dub 04, 2008 5:49 pm |
|
 |
|
Koolacc
ZelvaHacker
|
ja jsem taky s pluginem spokojeny  pri mensim poctu hracu je nekdy zakernej to jo
|
| pát dub 04, 2008 8:39 pm |
|
 |
|
Jaropra$
Spawn Camper
|
Zdravím. Plugin je celkem vpoho, ale myslím, že by bylo dobrý dát připojení k týmu s automatickým výběrem (přes enter). Takhle někdo vidí, že jsou dva dobrý hráči např u T tak se samozřejmě snažej připojit tak dlouho k T než se jim to povede. Odserou to potom ty, kteří nechtěj bejt jak kkti ve spectu a čekat. Nevím no... jinak jsem si všiml, že přibyl návratový odkaz z psychostats. Nevím kdy přibyl, dlouho jsem tu nebyl, ale good job _omgu či koláči nebo kdo tomu šéfuje 
|
| sob dub 26, 2008 6:32 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|