|
|
Právě je stř zář 08, 2010 12:10 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
| Autor |
Zpráva |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
 Re: Admin team
No z posledniho hrani ani admini nepomahaj....3 kola po sobě Red Dwarf kempil na spawnu s arckou a když sem řekl adminowi že zdržuje a kempoi, tak mi řekl noaco, že prej hraje.....pak zase druhej admin když tam byla facility a my ju nehtěli a změnili ju, tak ju hodil z5, a když sme znowa wotowali a napsal nam že když to zmenime tak že ju tam hodi z5(facility) , tak burlak napsal že je to blb, hned dostal kick....ti co kempijou, maj špatny raty, bud si hrajou w pohodě dál, nebo se jich admini doprošujou půl hodiny aby to změnili, a pak možná přijde kick a nebo ban, tady za "blbosti" to lita hned!!!!
_________________ ....sorry, já nechtěl....
|
| sob bře 22, 2008 10:54 am |
|
 |
|
Koolacc
ZelvaHacker
|
na kempery smoke flash a mirit na hlavu  .. Citace: když tam byla facility a my ju nehtěli a změnili ju, tak ju hodil z5, a když sme znowa wotowali a napsal nam že když to zmenime tak že ju tam hodi z5(facility) , tak burlak napsal že je to blb, hned dostal kick tak to lol 
|
| sob bře 22, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
_omg
ZelvaHacker
|
To me zajima syntek kdo se tak chova, muzes pouzit pm pokud jde o tento server, pripadne napis cas(i datum pls) a mapu, ja uz si to v logu najdu pokud se neco takeho delo
_________________ ...
|
| sob bře 22, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
P!RaNha
rashCup admin
Registrován: pon pro 24, 2007 7:27 pm Příspěvky: 234 Bydliště: Solopysky
|
admin by mel byt ten, kdo tak ma nahrano hafo casu-syntek,k-man,ja:),,,,,+ dalsi lidi co tam hrajou hlavne pro pocit ze hry a ne proto aby tam kickovali malyho kluka co to hraje poprvy a nekde kempi=>proste admini z lidu 

|
| sob bře 22, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
mr.chew
Aimboter
Registrován: stř lis 28, 2007 6:28 pm Příspěvky: 257 Bydliště: Praha 5
|
to jsem byl ja. sem se nasral  jak sem se objevil, tak byl launch a hned vsichni, jses admin, tak zmen mapu. dal jsem votovani, esli jinou mapu, vysledek byl ano. tak sem dal votovat mapu a 8 z deseti navotovalo dam facility. cili byla tato mapa a cca po dvou kolech zase zacli rvat, ze jinou mapu a zacli rtv, tak to uz sem se nasral  a zase tam hodil dam facility. zase dali rtv, to byl cpl mill, tak sem to uz nechal tak, hralo se co se navotovalo. burlak drzkoval, dostal kick. pravidla preci rikaji, ze cheat, TA/TK, nadavky, spam  co se tyce ratu, ja dam vzdy 2x varovani a pokud nereaguje, dostane ban na hodinu. stejne tak ti, co defuzuji pres zed/kanal/vlak. a mozna by se melo zacit hlidat, i kto a kdy defuzuje, protoze vcera mapa train a DEAN ani jednou nemel snahu o defuze, i kdyz to bylo 2 na 2 a mel 100 hp. ale tak kazdej hra, jak umi  a co se tyce stiznosti na kempeni cerveno trpajzlika, tento tyden jsem jej 3x zakuchnil.  koolacc vam to potvrdi,ze na kempu je nejlepsi kudla  howgh
_________________ kazdy se jednou dostane na dosah me kuchny
|
| sob bře 22, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
P!RaNha
rashCup admin
|
tak ale admin tam je od toho aby tem lidem vysel vstric

|
| sob bře 22, 2008 6:27 pm |
|
 |
|
mr.chew
Aimboter
Registrován: stř lis 28, 2007 6:28 pm Příspěvky: 257 Bydliště: Praha 5
|
ale jo, souhlasim s tebou rybicko, ale i ti hraci by si meli uvedomit, co vlastne chteji  admin je jeden (dva, tri) a hracu kolem 20. vsichni spokojeni nebudou.
_________________ kazdy se jednou dostane na dosah me kuchny
|
| sob bře 22, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
Nic, odted si hlidam časy a mapy a jak me to tam zase začne srat, wiz že je tam admin a necha kempit čuraka s awem na spawnu 3 kola, tak si to pišu a z5tne se obrazim na omg_a 
|
| ned bře 23, 2008 1:28 pm |
|
 |
|
Locki
Blocker
Registrován: úte led 01, 2008 9:11 pm Příspěvky: 102 Bydliště: Ostrava
|
a neni lepsi napsat adminovi prez steam friends ze tam kempi at mu da treba burn atd ? pokud ma admin steama 

Vsechny nove mapy a radary najdete zde: [url]locki.fi.cz/CSS[/url]
|
| ned bře 23, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
prawe se bawime o tom ze je to adminum wetsinou jedno ze kempijou....ani jim tady do MA pluginu snad zapoměli dat třeba slap....to ani newijou že existuje...
|
| ned bře 23, 2008 6:43 pm |
|
 |
|
Koolacc
ZelvaHacker
|
no vis ale uz jsem taky zazil situaci kdy borec za CT v assaultu kempil celou dobu venku s awem tam nahore a az dokad nevyprsel casovy limit .. dal jsem mu aspon slap na konci .. a byl to myslim Weyr co napsal, ze co to je za admina a dalsi kdosi to same a odpojil se .. takze .. 
|
| pon bře 24, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
takhle bych to dělal furt...jsu pro Hawaiie aby byl admin...te to aspon rešil na foru...sice nebyl moc oblibenej(spis mezi kemperama) ale aspo nto stalo za to!
|
| pon bře 24, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
P!RaNha
rashCup admin
|
hawaii mi dal slay i kdyz jsem utikal na bombside oklikou treba v kyblu

|
| úte bře 25, 2008 4:49 pm |
|
 |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
|
| úte bře 25, 2008 5:08 pm |
|
 |
|
Darth Vader
Teamkiller
|
smarja, na fofru byl rad, nevim proc nadavate na hawaie, obcas delal picoviny, ale byl aspon nestranej... ja bych vam ukazal zac je toho loket 
|
| úte bře 25, 2008 7:14 pm |
|
 |
|
Darth Vader
Teamkiller
|
jo a nerad to tady spamuju, ale proc musim mit takovou trapnou hodnost  zelvahacker bo neco podobneho by nebylo ? 
|
| úte bře 25, 2008 7:15 pm |
|
 |
|
SyNTeK
Wallhacker
|
Sak ja ho chwalim..chodi se mnou do třídy  ještě tak Opicak, Max, atd 
|
| úte bře 25, 2008 8:52 pm |
|
|