Právě je stř zář 08, 2010 11:53 am

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
TOP ADMIN 
Autor Zpráva
Teamkiller

Příspěvek TOP ADMIN
Lol proste top admin omdz mi radsej da ban za nadavky, akoby sa odpratal prec aj s jeho top kamosmi :D lebo chudacik nic ine nedokaze ako davat ban za to, ze nedokaze hrat sam svojim skillom a musi si pomahat :D proste si ubohy a aj tvoji kamosi :D si to uz konecne priznajte, ze na to nemate, tak si musite pomoct :D a nechapem, co riesis, to ci neocakaval, ze ta budu whinovat za to, ze ficis na .exe?? :D si si myslel, ze ti na to nikto nikdy nepride? :D akoze fakt top :D ste banda TOP skajlorov :D a hlavne ze setci mate admina :D este aj ten dementny romustraldo :D tak to uz je fakt moc top :D
keby sa radsej postarate o to, aby ten server isiel poriadne a nehrali tam taki ako vy :D

úte kvě 05, 2009 6:01 pm
ZelvaHacker

Příspěvek Re: TOP ADMIN
fsak se starame aby tam nehrali takovy ako ty ;)

úte kvě 05, 2009 7:27 pm
Teamkiller

ahaa :D no tak to ste potom inak TOP :D:D

úte kvě 05, 2009 7:35 pm
Blocker

Kdo jiný může založit takhle debilní topic,kdo jiný v něm napíše takový sloh a nasází tam neskutečný počet smailů typu LOL aby ukázal jak je nad věcí když opak je pravdou.I slovo top je tam nějak často a věřím že si ho dlouho hledal, ale tady nikdo neříká že tu jsou jen TOP hráči a že to je TOP server.Ale najdeš-li publik kterej je TOP a všichni se ti tam zamlouvaj tak dej prosím vědět.Ale ne!To se nestane protože tě stejně někdo sejme a ty zas budeš brečet.Kolik banů si tu dostal,kolik lidí tě už poslalo do prdele, a ty se stejně vrátíš a začneš ze sebe dělat debila nanovo.Ale mě to nevadí :mrgreen: , přijď zas.Rád od tebe dostanu kompliment až tě vyhaluzím přes flash :lol:

stř kvě 06, 2009 12:11 pm
rashCup admin

ja si rikal ze to nemuze zalozit nikdo jinej nez tehle slovenskej tupej nácek

Obrázek

stř kvě 06, 2009 9:38 pm
Teamkiller

KoSMeN píše:
Kdo jiný může založit takhle debilní topic,kdo jiný v něm napíše takový sloh a nasází tam neskutečný počet smailů typu LOL aby ukázal jak je nad věcí když opak je pravdou.I slovo top je tam nějak často a věřím že si ho dlouho hledal, ale tady nikdo neříká že tu jsou jen TOP hráči a že to je TOP server.Ale najdeš-li publik kterej je TOP a všichni se ti tam zamlouvaj tak dej prosím vědět.Ale ne!To se nestane protože tě stejně někdo sejme a ty zas budeš brečet.Kolik banů si tu dostal,kolik lidí tě už poslalo do prdele, a ty se stejně vrátíš a začneš ze sebe dělat debila nanovo.Ale mě to nevadí :mrgreen: , přijď zas.Rád od tebe dostanu kompliment až tě vyhaluzím přes flash :lol:

LoL chalan, ty si iny dementko :D:D to cco ty tu pustas, to je fakt moc :D vies uplne hovno a pises totalne sracky. Bez sa aj ty vtierat tvojim TOP kamosom do analu a neotravuj. To si si tu chcel akoze naboostovat ego alebo co? Co je teba do toho, kolko som ja kde dostal banov? A to ze mi par zebrakov tebe podobnych povie, aby som tu nehral, si myslis, ze sa poseriem, alebo co? A ty si mna kedy akoze vyhaluzil? :D:D Uz sa tesim na unban ako si ta zase vychutnam z TMP :D och ty uboziacik :D

P!RaNha píše:
ja si rikal ze to nemuze zalozit nikdo jinej nez tehle slovenskej tupej nácek

A ty tu co srackujes? Dalsi co si boostuje ego :D no sak coby niee :D chod sa vtierat na UG a neotravuj ma. A tvote trapne narazky na narodnost si nechaj. A do nackov nadavaj svojmu fotrovi ty N00L.

stř kvě 06, 2009 11:07 pm
Blocker

Právě na to jak se tu chvástáš jsem tě vyhaluzil mockrát.Joo i lama má svůj den chlapče :mrgreen: Kromě nadávek to co si napsal nemělo vůbec smysl.Gratuluji.Nebo jsi asi reagoval na jiný příspěvěk.

Jinak prosím tě, snaž se nedostat zas ban než se stihnu připojit.Hrozně rád bych si na tobě nahonil svoje EGO a pak o tom vyprávěl svým TOP kámošům.

čtv kvě 07, 2009 11:59 am
Teamkiller

KoSMeN píše:
Právě na to jak se tu chvástáš jsem tě vyhaluzil mockrát.Joo i lama má svůj den chlapče :mrgreen: Kromě nadávek to co si napsal nemělo vůbec smysl.Gratuluji.Nebo jsi asi reagoval na jiný příspěvěk.

Jinak prosím tě, snaž se nedostat zas ban než se stihnu připojit.Hrozně rád bych si na tobě nahonil svoje EGO a pak o tom vyprávěl svým TOP kámošům.

LoooL chlapcek, ty si inak mimo :D:D to by som chcel vidiet, kedy si ty mna vyhaluzil :D ale nevadii :D inak, ked mi uplnynie ban, tak bud pripojeny na serveri, az si mam na kom naboostovat skillpoints do ranku :D THX :D

čtv kvě 07, 2009 3:47 pm
rashCup admin

jasne nacíku :)

Obrázek

čtv kvě 07, 2009 4:57 pm
Teamkiller

P!RaNha píše:
jasne nacíku :)

No sak jo asslicker...

čtv kvě 07, 2009 5:13 pm
Blocker

ty než na mě naboostuješ skill tak ti dřív daj ban :roll: a jestli mi chceš říct že za celou dobu co sme spolu hráli na serveru sem tě ani jednou nedal tak si vzpomeň dust2 na acku kdyz sem ti dal palici ktera ti lezla na dlouhé z díry :mrgreen: lumíku...a vůbec kdy že tě odbanujou?Pošli mi pak pozvánku 8-)

čtv kvě 07, 2009 5:16 pm
Teamkiller

KoSMeN píše:
ty než na mě naboostuješ skill tak ti dřív daj ban :roll: a jestli mi chceš říct že za celou dobu co sme spolu hráli na serveru sem tě ani jednou nedal tak si vzpomeň dust2 na acku kdyz sem ti dal palici ktera ti lezla na dlouhé z díry :mrgreen: lumíku...a vůbec kdy že tě odbanujou?Pošli mi pak pozvánku 8-)

LoL ty curacik :D tych par nahod, co si sa do mna trafil, mam pekne hlboko :D si pozri stats a uvidis, ze mam na tebe K:D 1,5 :D

čtv kvě 07, 2009 10:58 pm
Blocker

DoG-SoLdIeR píše:
KoSMeN píše:

LoL ty curacik :D tych par nahod, co si sa do mna trafil, mam pekne hlboko :D si pozri stats a uvidis, ze mam na tebe K:D 1,5 :D

Však říkám že sem tě párkrát vyhaluzil.Ty tu tvrdíš že jsi vůči mě nesmrtelnej a najednou KD 1.5...hmm jak to 1.5 když sem těm ani jednou nedal.U vás se asi učí matika z jiných učebnic.Páni od té doby co u vás zavedli EU jsi na tom dost bledě.No jo ne každý zvladne ten pocit moci!

pát kvě 08, 2009 2:01 am
rashCup admin

nejenom matika, i dejepis umi krapet jinak ze............do 3 do rana se na ug se vsema hadal nez mu doslo ze je uplne vypatlanej

Obrázek

pát kvě 08, 2009 1:11 pm
Wallhacker

Ale UG tiez straca uroven :D Majkl alebo ini tam napisu super clanok, 5 ludi na to normalne napise komentar co si o tom mysli a tak a potom tam pride jeden debil typu dog soldier, napise uplnu magorinu, alebo zanadava tam na niekoho a flame je na svete... :lol:

pát kvě 08, 2009 1:16 pm
Blocker

Jooo Dog to je holt INY SKILLER :mrgreen:

pát kvě 08, 2009 3:09 pm
Teamkiller

LoL chlapci, vy ste uplne mimo realitu :D:D pozrite sa niekedy von oknom a skuste si pozriet nejake nezaujate spravodajstvo :) mozno potom zistite, co sa vo svete deje a o com je zivot :D:D

KoSMeN raduj sa, ze si ma parkrat trafil :D A to ze mam skill, tak co narobim, tak ho mam, no :D

Big Daddy SVK ak sa ti nepaci, co ja niekde pisem, tak to necitaj. ja ti to nekazem. To ze vy ste hlupi a nedokazete vyjadrit svoj nazor na urcitu vec, za to vam ja nemozem. Ale potom si nestazujte, ze zijete tam kde zijete a ako zijete...

pát kvě 08, 2009 8:40 pm
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další